Mathias MA$ARATI Nordby

Tidligere

MATHIAS MA$ARATI NORDBY

Masarati02fotograf Stian Froysang scaled
mandagStengt
tirsdag11:00-16:00
onsdag11:00-16:00
torsdag11:00-16:00
fredag11:00-16:00
lørdag12:00-17:00
søndag12:00-17:00

Mathias MA$ARATI Nordby er en ung og modig kunstner. I Kunstbanken fyller han alle rom med nye malerier, tegninger, klær, skulpturer og profilartikler.

 

Mathias Nordby alias MA$ARATI som fyller 30 år i år, er oppvokst på Hamar. Etter to år på Granum Kunstfagskole har han jobbet som kunstner på heltid. Hans fargesterke og lekne uttrykk er inspirert av hiphopkultur og malere som Basquiat og Picasso.

MA$ARATI jobber intuitivt med maleriene og har gjerne flere bilder under arbeid samtidig. Han er en allsidig kunstner som arbeider med malerier, tegninger, klær, skulpturer og merch. Han viser også en installasjon inspirert av sitt gutterom fra oppveksten på Hamar. Alt er nytt og laget spesielt til denne utstillingen.

MA$ARATI har allerede en betydelig kundekrets som består av trendsettere og tungvektere innen hiphop- og popkulturen, som Post Malone, KYLE og Roy Wood$, og her til lands Unge Ferrari/Stig Brenner og Arif. Han har hatt separatutstillinger på Fine Art i Oslo og Kragerø, deltatt på flere gruppeutstillinger og arrangert egne Popup-utstillinger i Oslo og Hamar.

 

Hamar kommune har invitert MA$ARATI til å lage et veggmaleri på taket av Hamar Kulturhus i samme periode som utstillingen vises i Kunstbanken. Utstillingen varer til 16. mai.